#41 Šiek tiek dūmų

#41 Šiek tiek dūmų

Ir štai dar vienas, jau #41 mano projekto kartas urbanistiniame fone ir su šiek tiek dūmų (kaip gi be jų:) ). Šio karto maisto fotosesijai ieškojau kitokio fono negu betonas, kažko urbanistinio, kur būtų galima žaisti linijomis ir šviesa.

O patiekalus su dūmo skoniu ir kvapu šiam kartui pagamino kulinarijos pasaulyje puikiai žinomas šefas Darius Dabrovolskas.

Naujas kartas – jūsų dėmesiui!

#41
Fotografija: Robertas Daskevičius
Receptai: Darius Dabrovolskas Vytautas Mineral Spa restorano „Moon“ šefas
Indai: „Sangaida”, „Big Green Egg” kedro lentelė
Įrankiai: „Cutipol“

#41 karto receptai

Ingredientai STRIMELEI 3-4 strimelių Druskos 1 šalotinio svogūno Krapų, petražolių Alyvuogių aliejaus Citrinos žievelės   MOLIŪGŲ RAVIOLIAMS Riekė moliūgo 100 ml vandens 100 ml acto 100 g cukraus   ŽIRNELIŲ …

Ingredientai 700 g kiaulienos šoninės Druskos Prieskoninių žolelių     1 didesnio pastarnoko Keletas mėlynojo kopūsto lapų 2 svogūnų 1 didesnio geltonojo ir raudono burokėlio Druskos, pipirų Alyvuogių aliejaus Keletas …

Ingredientai Džiovintų mėlynių Džiovintų juodųjų serbentų lapų Džiovintų liepų žiedų Džiovintų medetkų Medaus     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Žoleles užpilkite 90°C vandeniu (užvirusį vandenį palaikykite apie 5 minutes), palaukite, …

Ingredientai 5 didesnių obuolių Keleto šaukštų sviesto Keleto šaukštų karamelės 100 ml vandens 100 g cukraus Vanilės ankšties 2 kiaušinio baltymų 2 šaukštų cukraus   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: vidutiniška 1. Nulupkite …

Back
SHARE

#41 Šiek tiek dūmų