Ir štai dar vienas, jau #41 mano projekto kartas urbanistiniame fone ir su šiek tiek dūmų (kaip gi be jų:) ). Šio karto maisto fotosesijai ieškojau kitokio fono negu betonas, kažko urbanistinio, kur būtų galima žaisti linijomis ir šviesa.
O patiekalus su dūmo skoniu ir kvapu šiam kartui pagamino kulinarijos pasaulyje puikiai žinomas šefas Darius Dabrovolskas.
Naujas kartas – jūsų dėmesiui!
#41
Fotografija: Robertas Daskevičius
Receptai: Darius Dabrovolskas Vytautas Mineral Spa restorano „Moon“ šefas
Indai: „Sangaida”, „Big Green Egg” kedro lentelė
Įrankiai: „Cutipol“
#41 karto receptai
Marinuotos strimelės užkandis
Ingredientai STRIMELEI 3-4 strimelių Druskos 1 šalotinio svogūno Krapų, petražolių Alyvuogių aliejaus Citrinos žievelės MOLIŪGŲ RAVIOLIAMS Riekė moliūgo 100 ml vandens 100 ml acto 100 g cukraus ŽIRNELIŲ …
Rūkyta kiaulienos šoninė su daržovėmis
Ingredientai 700 g kiaulienos šoninės Druskos Prieskoninių žolelių 1 didesnio pastarnoko Keletas mėlynojo kopūsto lapų 2 svogūnų 1 didesnio geltonojo ir raudono burokėlio Druskos, pipirų Alyvuogių aliejaus Keletas …
Žolelių arbata
Ingredientai Džiovintų mėlynių Džiovintų juodųjų serbentų lapų Džiovintų liepų žiedų Džiovintų medetkų Medaus Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Žoleles užpilkite 90°C vandeniu (užvirusį vandenį palaikykite apie 5 minutes), palaukite, …
Obuolių desertas
Ingredientai 5 didesnių obuolių Keleto šaukštų sviesto Keleto šaukštų karamelės 100 ml vandens 100 g cukraus Vanilės ankšties 2 kiaušinio baltymų 2 šaukštų cukraus Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: vidutiniška 1. Nulupkite …