All Posts From Author

Svetlana Vaganova

Svetlana Vaganova
Svetlana Vaganova, restorano „Habit“ ir desertinės „Atostogos“ įkūrėja

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Kūrybiškumas, jautrumas ir draugiškumas
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Darbą, laiką su šeima ir skaitymą
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Kelionėmis
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Visiškai pusiau pilna
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Mano šeima, ir mano restoranų svečiai

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Pasivaikščiojimas arba gero vyno taurė
Tavo gyvenimo receptas?
Mano skonis paprastas. Man visada tinka geriausia. (O.Vaildas)

Ingredientai Apie 1 kg midijų ir moliuskų 4-8 vnt. jūrų šukučių Mėgstamo vyno     ČILI ALIEJUI 200 ml alyvuogių aliejaus Čili pipiro   PELETRŪNO ALIEJUI 200 ml alyvuogių aliejaus 30 g šviežio peletrūno   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Midijas ir jūrų šukutes apipilkite vynu ir kepkite keramikinėje kepsninėje „Big …

Ingredientai SULTINIUI 1 kg raudonos ir baltos žuvies 500 g langustino šarvų 50 g ryžių 250 ml balto vyno 50 ml konjako 2 šalotinių svogūnų 2 morkų 1 pankolio Pusės …

Ingredientai 1 l balto vyno 3 anyžių 10 gvazdikėlių 5 cinamono lazdelės 3 vanilės ankštys 5 vnt. kardamono Žiupsnelis muskato riešuto 1 apelsino žievės 200 ml natūralių obuolių sulčių 3 …

Ingredientai MADLENOMS 60 g miltų Pusės arbatinio šaukštelio kepimo miltelių 55 g sviesto 50 g pistacijų pastos 10 g medaus 10 g cukraus (galima rudojo) 1 kiaušinio 45 g balto …

Šį kartą – idėja žiemiškai Kalėdinei iškylai su draugas – šaltukas apsnigtame miške, karšti garuojantys griliaus patiekalai, romantiškos lemputės ir stilingas automobilis su palapine ant stogo. Kas taip nenorėtų?:) Iš …

Back