#9 Kai į lėkštę beldžiasi pavasaris
Pavasaris šį kartą ne tik kalendorinis. Jį užuosti galima ir lauke, o su #9 kartu jis beldžiasi ir į lėkštę. Spalvinga ir nuotaikinga fotosesija ir patiekalai su pirmaisiais pavasario akcentais, kuriuos šiam savaitgaliui siūlo Gaspar Fernandes, „Gaspar’s restorano“ ir „Gaspar’s gastrolounge” šefas. Fotosesijos idėja su rankomis sukosi mano galvoje jau …
ĮDARYTOS BULVIŲ PUSELĖS
Paprastas užkandis, kurį galėsite paruošti iš anksto, o užsukus svečiams beliks įdėti į orkaitę ir palaukti kelias minutes, kol išsilydys sūris. Ingredientai 4 didelės bulvės 100 g kumpio 100 g …
TUNAS SU DARŽOVĖMIS
Gaivus tunas su pavasarinėmis daržovėmis – vitaminų, kurių taip trūko žiemą, dozei. Viską galėsite pagardinti švelniu ir gaiviu jogurto padažu. Ingredientai TUNUI 400 g tuno Šviežio kopūsto lapų Ilgesnių rozmarino …
IMBIERO IR LAIMO GĖRIMAS
Gaivus gėrimas, puikiai pakeisiantis įprastą stalo vandenį. Tiks atsigaivinti visais metų laikais. Ingredientai 8 riekelės šviežio imbiero Pora laimų Mėtų lapelių 800 ml gazuoto vandens Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Į …
VAISIAI SU MASKARPONĖS KREMU
Gardus desertas, kurį galite keisti pagal sezoną: šaltuoju sezonu naudokite egzotiškus vaisius, o sunokus lietuviškoms uogoms – keiskite į jas. Ingredientai KREMUI 500 g maskarponės 20 ml 30 proc. riebumo …