Pavasaris šį kartą ne tik kalendorinis. Jį užuosti galima ir lauke, o su #9 kartu jis beldžiasi ir į lėkštę. Spalvinga ir nuotaikinga fotosesija ir patiekalai su pirmaisiais pavasario akcentais, kuriuos šiam savaitgaliui siūlo Gaspar Fernandes, „Gaspar’s restorano“ ir „Gaspar’s gastrolounge” šefas.
Fotosesijos idėja su rankomis sukosi mano galvoje jau gana seniai – turbūt dar nuo pernai, kai projekto ir nebuvau pradėjęs. Tad džiaugiuosi, kad jau įgyvendinau ir būtent taip, kaip norėjau – su spalvomis ir smagiomis mažomis istorijomis, kurias pasakoja šios nuotraukos. Už rankas ačiū mano draugams Skandiamo🙂
Išlindę iš žiemos, pasimėgaukite spalvomis ir išbandykite naujus receptus pirmąjį pavasario savaitgalį!
#9
Fotografija, idėja, stilius: Robertas Daskevičius, I4U studio
Receptai: Gaspar Fernandes, „Gaspar’s restorano“ ir „Gaspar’s gastrolounge” šefas
Aksesuarai: Skandiamo
#9 karto receptai
ĮDARYTOS BULVIŲ PUSELĖS
Paprastas užkandis, kurį galėsite paruošti iš anksto, o užsukus svečiams beliks įdėti į orkaitę ir palaukti kelias minutes, kol išsilydys sūris. Ingredientai 4 didelės bulvės 100 g kumpio 100 g …
TUNAS SU DARŽOVĖMIS
Gaivus tunas su pavasarinėmis daržovėmis – vitaminų, kurių taip trūko žiemą, dozei. Viską galėsite pagardinti švelniu ir gaiviu jogurto padažu. Ingredientai TUNUI 400 g tuno Šviežio kopūsto lapų Ilgesnių rozmarino …
IMBIERO IR LAIMO GĖRIMAS
Gaivus gėrimas, puikiai pakeisiantis įprastą stalo vandenį. Tiks atsigaivinti visais metų laikais. Ingredientai 8 riekelės šviežio imbiero Pora laimų Mėtų lapelių 800 ml gazuoto vandens Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Į …
VAISIAI SU MASKARPONĖS KREMU
Gardus desertas, kurį galite keisti pagal sezoną: šaltuoju sezonu naudokite egzotiškus vaisius, o sunokus lietuviškoms uogoms – keiskite į jas. Ingredientai KREMUI 500 g maskarponės 20 ml 30 proc. riebumo …