#6 Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių
Kultinio ir aistras kurstančio filmo „50 tamsesnių atspalvių“ anonsas prasideda kvietimu į vakarienę. Tad šį kartą – artėjant filmo premjerai ir Valentino dienai – mano ir virtuvės šefo Daliaus Aleksiejevo interpretacija, o kokia galėtų būti tokia vakarienė? Gundanti, erotiška ir visiškai neįprasta maisto fotosesija – specialiai šiai progai. Dar vienas, …
Lašiša su meliono tyre
Lašiša, kurią išvirti žemoje temperatūroje galite naudodamiesi maisto termometru arba keliais paprastais šefo patarimais. O pagardinsite ją gaiviu neįprastu garnyru iš melionio ir citrusinių vaisių. Ingredientai LAŠIŠAI 600 g lašišos …
Jautienos tartaras
Tradicinis jautienos tartaras, kuriam neįprasto skonio suteiks kepta bolivinė balanda , marinuoti ridikai ir wasabi majonezas. Ingredientai TARTARUI 400 g jautienos išpjovos 20 g kornišonų (mažų marinuotų agurkų) 20 …
Pieno pudingas
Šis desertas pareikalaus šiek tiek pastangų ir kantrybės, tačiau ant stalo atrodys ypač efektingai. Jei norite paprastesnio varianto, gaminkite tik pudingą ir ledus. O daugus nustebinkite lengvai pagaminamu, tačiau neįprastai …
MANHATTAN kokteilis
Klasikinio burbono kokteilio interpretacija ir šefo patarimai, kaip paprastai ir teisingai jį paruošti. Ingredientai Kokteiliui 40 ml burbono 5 ml raudonojo vermuto 5 ml likerio „Luxardo Maraschino“ 3 lašai žolelių …