All Posts From Author

Honorata Lyndo

Honorata Lyndo
Honorata Lyndo - virtuvės šefė, daugkartinė tarptautinių gastronomijos konkursų prizininkė

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Susikaupimas
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Tą momentą, kai pavyksta įgyvendinti savo viziją
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Pridėčiau daugiau laiko
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Tiktai pusiau pilna
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Tinkama nuotaika

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Juodas šokoladas su migdolų riešutais ir kava, ypač jei jais mėgaujamės kartu su šeima. Ir dar detektyvinės knygos.
Tavo gyvenimo receptas?
Yra toks posakis: jei kažkas nepavyko, vadinasi, per mažai stengeisi. Taigi, bandyk dar kartą.

Honoratos skambučio sulaukiau pačią pirmąją dieną, tik paleidęs „52 kartus“ į gyvenimą. Netruko prabėgti kelios savaitės ir susitikome mano studijoje. Ji – nešina maisto dėžėmis, aš – vis dar siurbdamas byrantį smėlį nuo lentų, kurių specialiai šiai fotosesijai ieškodamas savaitgalį su šeima nusibeldžiau iki pat vėjuotos ir lietingos žiemiškos Smiltynės. …

Lašiša su avokadais – klasikinis derinys, tačiau jei jį dar pagardintumėte braškėmis? Švelnus ir intriguojantis užkandis gero vakaro pradžiai, kurį pagaminsite paprastai ir lengvai. Ingredientai TARTARUI 100 g lašišos file …

Retai kas nemėgsta keptos antienos. Šiam keptos anties krūtinėles receptui naujų skonių suteiks paprastai pagaminamas morkų – apelsinų kremas, juodieji lęšiai ir tikras atradimas lietuviškos žiemos metu – pastarnokai. Ingredientai …

Klasikinis kokteilis su šviežiomis laimo sultimis, kurį galėsite paruošti ir anksto ir laikyti šaldiklyje. Atėjus svečiams beliks išimti ir ragauti. Ingredientai 240 ml natūralių laimo sulčių (apie 5-6 laimai) 120 …

Paskutinis vakaro akordas – drėgnas šokoladinis pyragas, vadinamasis “brownie”, su gaiviu mėtų padažu, ledais ir uogomis. Mmmm – galima nusikąsti liežuvį. Ingredientai ŠOKOLADINIAM BROWNIE 100 g šokolado 120 g sviesto …

Back