LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Paulius Janušas

Paulius Janušas
Paulius Janušas, restorano „Alive“ šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Kandus liežuvis
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Sportą, ilgą ir šiltą vakarą gamtoje ir gerą draugų kompaniją
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Pabarstyčiau dar druskos
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau tuščia, nes man tobulai niekada nebūna
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Mylimoji Gintarė

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Ramybė
Tavo gyvenimo receptas?
Neturėk plano, daryk viską spontaniškai

Ingredientai 2 vnt. karališko trimito (eringi) grybų 1 vnt. mažųjų romėniškų salotų 8 vnt. vyšninių pomidorų Įvairių salotų, žalumynų Balzaminio acto Alyvuogių aliejaus Žemuogių     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. …

Ingredientai 1 kg mėlynųjų bulvių 1 valgomasis šaukštas aliejaus Druskos 1 arbatinis šaukštelis bulvių krakmolo 150 g miltų     PAGARDUI Keletas shiitake grybų Granatų sėklų Aviečių Svogūno laiškų   …

Ingredientai 300 ml ispanško vyno cava 300 ml natūralių apelsinų sulčių 100 ml vermuto Šviežių uogų Laimo ir apelsino griežinėlių Laimo lapų Ledukų     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Viską …

Ingredientai 200 g sluoksniuotos tešlos 10 vnt. šviežių figų Cukraus pudros Malto cinamono   PADAŽUI 100 ml porto vyno 3 valgomųjų šaukštų agavų sirupo 50 g serbentų uogienės     …

Kada gi daugiau jei ne vasarą patiesti spalvotą pledą žemuogių pievoje ir surengti jaukų pikniką? Todėl įsibėgėjus vasarai – būtent toks mano projekto #29 kartas. Šiltas ir mielas piknikas gamtoje …

Atgal