Vasara ir pats vestuvių įkarštis. O kokia galėtų būti būsimosios nuotaikos ir jos draugių dream come true? Gal vakarienė besisupant ant ežero bangų baltuose kaip debesys pataluose? Smagūs mergaitiški pokalbiai, vasariškai lengvi patiekalai ir begalinė romantika. Kadais teko daryti panašią priešvestuvinę fotosesiją, tad gerų jos atsiminimų įkvėptas šį kartą į tokią erdvę nutariau perkelti maisto fotosesiją.
Taigi jūsų dėmesiui jau #30 kartas su virtuvės meistre Aldona Gečiene iš restorano „Sugamour“.
Saldžių akimirkų! Nusikelkite ir jūs nors trumpam į svajonę:)
#30
Fotografija, idėja: Robertas Daskevičius
Receptai: Aldona Gečienė
Modeliai: Rūta Balčiūnaitė, Aistė Svarauskaitė (@basicapproachblog), Dovilė. Kavaliauskienė
Dekoras: Skandiamo padėklai, indai ir įrankiai iš „Sugamour” restorano
#30 karto receptai
Burokėlių, arbūzo ir fetos salotos
Ingredientai 12 vnt. mažų raudonų ir geltonų burokėlių (virtų) Jūros druskos „Cabernet Sauvignon“ acto „Chardonnay“ acto Alyvuogių aliejaus 400 g arbūzo 200 g fetos sūrio 40 g moliūgo sėklų 40 …
Triušienos suktinukai
Ingredientai SUKTINUKAMS Apie 1 kg nukaulintos triušienos mėsos (triušienos papilvė ir smulkūs gabaliukai) Žiupsnis druskos Juodų maltų pipirų Šviežio čiobrelio 200 g trumpai apvirtų morkų 2 kiaušinių 4 arbatinių šaukštelių …
Kokteilis „Saulėtekis“
Ingredientai 60 ml Yuzu tyrės kokteiliams 30 ml žaliosios arbatos 280 ml vandens Laimo ir citrinos griežinėlių Liofilizuotų braškių Ledukų Kiek:1 žmoguiSudėtingumas: lengva 1. Į didelę taurę supilkite Yuzu …
Graikiškas pyragaitis su avietėmis
Ingredientai 280 g trapios tešlos GRAIKIŠKAM PYRAGAIČIO ĮDARUI 8 valgomųjų šaukštų graikiškų riešutų 6 šaukštų medaus 4 valgomųjų šaukštų sviesto 4 šaukštų rudojo cukraus Cinamono (pagal skonį) …