Ingredientai
- 12 vnt. mažų raudonų ir geltonų burokėlių (virtų)
- Jūros druskos
- „Cabernet Sauvignon“ acto
- „Chardonnay“ acto
- Alyvuogių aliejaus
- 400 g arbūzo
- 200 g fetos sūrio
- 40 g moliūgo sėklų
- 40 g kedro riešutų
- Mėgstamų žalumynų
Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva
1. Raudonus burokėlius užmarinuokite su „Cabernet Sauvignon“ actu, jūros druska ir alyvuogių aliejumi. Geltonuosius burokėlius užmarinuokite su „Chardonnay“ actu, jūros druska ir alyvuogių aliejumi. Burokėlius marinate palaikykite 3-4 valandas ir supjaustykite plonomis riekelėmis.
2. Arbūzą supjaustykite kubeliais, išimkite sėklas.
3. Burokėlius ir arbūzus dėkite į lėkštę, ant viršaus dėkite fetos sūrio, berkite kepintų moliūgo sėklų ir kedro riešutų. Pagardinkite alyvuogių aliejumi ir mėgstamais žalumynais.