Kauno restoranas DIA buvo vienas iš tų, kurie patys susidaro mane ir pasisiūlė dalyvauti projekte. Su didžiuliu entuziazmu ir noru nufotografuoti maistą kažkaip kitaip, neįprastai. Taip gimė mano ir šefo Edgaro Rutkausko kabanti ir krentanti fotosesija, kurioje bėgome nuo tradicinės maistas lėkštėje koncepcijos.
O receptai – iš pažiūros lyg ir tradiciniai, tačiau stebinantys netikėtais ingredientais ir deriniais, kurie leis atrasti naujų skonių virtuvėje ir išbandyti kažką dar neragauto.
Taigi, jūsų įvertinimui ir išbandymui – #22 karto nuotraukos ir receptai.
#22
Fotografija Robertas Daskevičius, I4U studio
Receptai, idėja: Edgaras Rutkauskas, restorano DIA virtuvės šefas
#22 karto receptai
SALOTOS SU BRANDINTA JAUTIENA
Lengvos ir greitai paruošiamos salotos, kuriose suderinsite vasariškus skonius. Ingredientai Įvairių mėgstamų salotų lapų 4 ridikėlių 8 vyšninių pomidorų 2 figų 4 saujų šilauogių 8 plonų juostelių brandintos jautienos dolce …
ŽUVIS TEŠLOJE SU TRAŠKUČIAIS
Žuvis tešloje, kurią galėsite pagardinti ne tradicinėmis bulvytėmis, o naujų skonių ryžių ir tapijokų traškučiais. Ingredientai 600 g jūrų liežuvio ar kitos patinkančios žuvies 40 g cukrinių žirnių anksčių …
BUROKĖLIŲ IR CITRINŲ GIN TONIC
Kokteilis, kurį reikės pradėti ruošti iš anksto, tačiau tokiu paruošimo būdu tikrai nustebinsite draugus. Ingredientai 40 ml džino, prisotinto burokėlių ir citrinų skonių Toniko „Thomas Henry“ Žiupsnelio druskos Rozmarino šakelės …
SALIERO VAFLIAI SU LEDAIS
Naujas ir neįprastas vaflių receptas, puikiai tiksiantis ir veganams. Ingredientai Vafliams 200 g tarkuoto saliero gumbo 100 g kukurūzų miltų Žiupsnelis druskos 20 ml augalinio aliejaus 40 g cukraus 100 …