Lengvos ir greitai paruošiamos salotos, kuriose suderinsite vasariškus skonius.
Ingredientai
- Įvairių mėgstamų salotų lapų
- 4 ridikėlių
- 8 vyšninių pomidorų
- 2 figų
- 4 saujų šilauogių
- 8 plonų juostelių brandintos jautienos dolce zero arba bet kokios kitos mėgstamos brandintos ar vytintos mėsos
- Alyvuogių aliejaus
- Citrinos sulčių
- Druskos, pipirų
Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva
1. Kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite salotų lapus, juos suplėšykite.
Supjaustykite ridikėlius, pomidorus, figas.
2. Į lėkštę dėkite salotas, daržoves, berkite po saują šilauogių ir paplėšykite brandintos jautienos juostelių. Pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais pagal skonį.