High speed fotografiją, kur viskas tikra ir nėra antro dublio ar photoshop’o, man visada smagu išmėginti dar ir dar kartą. Todėl tokią idėją pasirinkau visiškai kitokiam #13 kartui – kokteilių vakarėliui.
Kartu su Linu Starkum, baro „Spiritus” bendrasavininkiu, praleidom šaunią penktadienio popietę mano studijoje ir išbandėm įvairiausius būdus, kaip gauti įspūdingą kadrą ir pagauti TĄ akimirką, kai tykšta ir dūžta. Galų gale, juk studiją specialiai ir įsirengiau, kad galėčiau kurti tokias nuotraukas.
Taigi, specialiai balandžio 1-ajai kitoks kartas iš #52 – kokteilių vakarėlis.
! Informacija skirta asmenims nuo 18 metų
#13
Fotografija, idėja: Robertas Daskevičius, I4U studio
Receptai: Linas Starkus, „Spiritus” bendrasavininkis, tekilos ir meskalio ambasadorius
#13 karto receptai
Aperityvas „Spiritus Bitter”
Ingredientai 20 ml žolelių aperityvo „Fernet Branca“ 20 ml aperityvo „Poli” 20 ml meskalio „Vida” 20 ml burbono „Bulleit Bourbon“ 2 lašai prieskonio “Burlesque Bitters” Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. …
Pasiflorų Margarita
Ingredientai 80 ml pasiflorų tyrės 40 ml šviežių apelsinų sulčių 20 ml šviežių laimo sulčių 20 ml rudo cukraus sirupo 40 ml meskalio „Recuerdo de Oaxaca“ Ledukų Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva …
Dr. Veryga
Ingredientai 20 ml ananasų sirupo 40 ml tekilos „Campo Azu Blanco” Šviežio agurko Šaldytų bruknių Toniko „Fever tree“ Ledukų Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Tekilą ir ananasų sirupą supilkite ant ledukų, …
Mezcal Scorpion
Ingredientai 40 ml meskalio „Mezcal Scorpio Joven“ Greipfruto Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Gėrimą supilkite į nedidelę taurę ir patiekite. Užkąskite greipfruto skiltele.