TAKOS SU KREVETĖMIS

TAKOS SU KREVETĖMIS

Ypač lengvai paruošiamas patiekalas, kurį smagu gaminti ir ragauti kartu su draugais.

Ingredientai

  • 8 krevečių
  • 4 takos paplotėlių
    1.  
       
       

 

PICO DE GALLO SALSAI
  • 2 pomidorų
  • Pusės jalapeno pipiro
  • Pusės svogūno
  • Laimo sulčių

 

GVAKAMOLEI
  • 1 avokado
  • Laimo sulčių
  • Druskos
    1.  

 

Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva

1. Paruoškite pomidorų salsą. Visus ingredientus supjaustykite nedideliais kubeliais ir trumpai pakepkite keptuvėje. Tada sudėkite ir apkepkite krevetes, pašlakstykite laimo sultimis.

2. Paruoškite gvakamolę. Sutrinkite avokadą, pagardinkite laimo sultimis ir druska.

3. Krevetes su pomidorų salsa dėkite ant takos paplotėlio, pagardinkite gvakamole.

Sutrintus avokadus galite iškart sumaišyti su pomidorų salsa.
Krevetes patiekalui galima rinktis bet kokias – tiek didesnes, tiek mažesnes, tačiau geriausia – šviežias ir iš anksto neapdorotas (nevirtas). Jei krevetes rinksites mažesnes, jų patiekalui reikės daugiau.

Back
SHARE

TAKOS SU KREVETĖMIS