Ypač lengvai paruošiamas patiekalas, kurį smagu gaminti ir ragauti kartu su draugais.
Ingredientai
- 8 krevečių
- 4 takos paplotėlių
PICO DE GALLO SALSAI
- 2 pomidorų
- Pusės jalapeno pipiro
- Pusės svogūno
- Laimo sulčių
GVAKAMOLEI
- 1 avokado
- Laimo sulčių
- Druskos
Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva
1. Paruoškite pomidorų salsą. Visus ingredientus supjaustykite nedideliais kubeliais ir trumpai pakepkite keptuvėje. Tada sudėkite ir apkepkite krevetes, pašlakstykite laimo sultimis.
2. Paruoškite gvakamolę. Sutrinkite avokadą, pagardinkite laimo sultimis ir druska.
3. Krevetes su pomidorų salsa dėkite ant takos paplotėlio, pagardinkite gvakamole.
Sutrintus avokadus galite iškart sumaišyti su pomidorų salsa.
Krevetes patiekalui galima rinktis bet kokias – tiek didesnes, tiek mažesnes, tačiau geriausia – šviežias ir iš anksto neapdorotas (nevirtas). Jei krevetes rinksites mažesnes, jų patiekalui reikės daugiau.
Krevetes patiekalui galima rinktis bet kokias – tiek didesnes, tiek mažesnes, tačiau geriausia – šviežias ir iš anksto neapdorotas (nevirtas). Jei krevetes rinksites mažesnes, jų patiekalui reikės daugiau.