All Posts From Author

Ignas Višinskas

Ignas Višinskas
Ignas Višinskas, Restorano „Time“ šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Galva
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Miegą ir bendravimą su žmonėmis
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Papildoma valanda paroje, kuri būtų skirta sau
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Aš optimistas, tad man stiklinė pusiau pilna
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Gamta

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Lengvas pokalbis
Tavo gyvenimo receptas?
Pabaik tai, ką pradėjai ir padaryk tai gerai

Mano fotografijos braižas – daug ir įvairiai žaisti su šviesa, todėl šį kartą ryžausi naujam eksperimentui – maisto nuotraukoms su vienu apšvietimo šaltiniu. Neseniai teko daryti knygų fotosesiją, kur tokiu būdu pavyko gauti įspūdingą rezultatą, todėl eksperimentuodamas savo projekte šį kartą nusprendžiau tokį pat būdą pritaikyti ir maisto fotografijai. Tiesą …

Ingredientai SALOTOMS 1 brokolio 100 g žirnelių ankščių 100 g šparaginių pupelių 2 mažų romaninių salotų 2 mažų cukinijų Druskos Vandens Daržinio builio, krapų žiedų   ŠPINATŲ PADAŽUI 100 g …

Ingredientai 4 anties krūtinėlių Česnako Šviežio čiobrelio 2 didelių saldžių bulvių 200 g voveraičių 4 didelių geltonų slyvų Sviesto Druskos Serenčių žiedų Dumplainių   MOLIŪGŲ TYREI 1 nedidelio moliūgo Rapsų …

Ingredientai 150 g gervuogių 150 g šilauogių 2 žaliųjų citrinų sulčių 200 ml mėgstamo džino Gazuoto toniko Ledukų   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Gervuoges, šilauoges ir žaliųjų citrinų sultis suplakite …

Ingredientai ŠOKOLADO DESERTUI 200 g juodojo šokolado 200 g sviesto 4-5 kiaušinių 200 g cukraus   BRUKNIŲ MORENGUI 60 g baltymų 120 g cukraus 40 g bruknių sulčių     …

Back