Šukutės su agurkais
Gaivus ir lengvas užkandis, kuriam pagamintą specialų aliejų galėsite pritaikyti ir kitiems patiekalams. Ingredientai 4 šviežių šukučių Cukraus Druskos Kelių šviežių agurkų ALIEJUI 400 g meškinio česnako, laiškinių svogūnų arba porų (pasirinktinai) 100 g špinatų 700-800 ml rapsų aliejaus Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: vidutiniška 1. Šukutes iš vakaro dosniai …
Džiovintas burokėlis
Ypatingai paruoštas burokėlis nustebins sodriu skoniu ir tekstūra. Tiesa, tokiam patiekalui pagaminti prireiks nemažai kantrybės. Ingredientai Vidutinio dydžio burokėlis 1 kg burokėlių sultims Čiobrelio Apelsininės medetkos Citrininės verbenos …
Sulčių kokteilis
Sulčių kokteilis, gardinamas aromatiniu aliejumi, kurį galėsite pasiruošti patys. Ingredientai 100 ml žalių obuolių sulčių 35 ml morkų sulčių 15 ml saliero gumbo sulčių 5 ml laimo sulčių 2 ml …
Duonos ledai
Duonos ledų su pagardais, kuriuos gaminant pasitelkiama molekulinė virtuvė, namuose pagaminti nepavyks. Tačiau tokių galite paskanauti restorane „Numan“:)
#21 Skonių spalvos
Jau pirmojo susitikimo su virtuvės šefu Matu Paulinu žinojau, kad į kartas su juo sujungs skonius ir spalvas. Idėja su maistu ir įvairiausių atspalvių spalvotais pieštukais mano galvoje sukosi jau …