LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Matas Paulinas

Matas Paulinas
Matas Paulinas, restorano „Numan” virtuvės šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Sąžiningumas
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Laisvą dieną ir mylimą žmogų
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Spontaniškumu
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Priklauso nuo dienos
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Laisvė

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Mylimas žmogus
Tavo gyvenimo receptas?
Varyk!

Gaivus ir lengvas užkandis, kuriam pagamintą specialų aliejų galėsite pritaikyti ir kitiems patiekalams. Ingredientai 4 šviežių šukučių Cukraus Druskos Kelių šviežių agurkų   ALIEJUI 400 g meškinio česnako, laiškinių svogūnų …

Ypatingai paruoštas burokėlis nustebins sodriu skoniu ir tekstūra. Tiesa, tokiam patiekalui pagaminti prireiks nemažai kantrybės. Ingredientai Vidutinio dydžio burokėlis 1 kg burokėlių sultims Čiobrelio Apelsininės medetkos Citrininės verbenos     …

Sulčių kokteilis, gardinamas aromatiniu aliejumi, kurį galėsite pasiruošti patys. Ingredientai 100 ml žalių obuolių sulčių 35 ml morkų sulčių 15 ml saliero gumbo sulčių 5 ml laimo sulčių 2 ml …

Duonos ledų su pagardais, kuriuos gaminant pasitelkiama molekulinė virtuvė, namuose pagaminti nepavyks. Tačiau tokių galite paskanauti restorane „Numan“:)

Jau pirmojo susitikimo su virtuvės šefu Matu Paulinu žinojau, kad į kartas su juo sujungs skonius ir spalvas. Idėja su maistu ir įvairiausių atspalvių spalvotais pieštukais mano galvoje sukosi jau …

Atgal