Ingredientai
- 3 kiaušinių tryniai
- 120 g grietinėlės
- 50 g cukraus pudros
- 5 g želatinos
- 100 g maskarponės
- 3 g vanilinio cukraus
- Mėgstamų nesaldžių uogų
- Įvairių daigų
- Riešutų
Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva
1. Išbrinkinkite želatiną su trupučiu vandens. Trynius su cukrumi išplakite iki purumo. Išplakite grietinėlę. Į trynių masę sudėkite maskarponę, gerai išplakite, supilkite ištirpintą želatiną ir lengvai įmaišykite plaktą grietinėlę.
2. Dėkite kremą į dubenėlį ar taurę, palikite trumpam šaldytuve, kad sustingtų, pagardinkite mėgstamomis uogomis, riešutais, įvairiais daigais, pabarstykite vaniliniu cukrumi.