Ingredientai
- 150 g obuolių
- 50 g geltonųjų serbentų
- 50 g raudonųjų serbentų
- 100 g cukraus
- 10 g mėtų
AVIEČIŲ IKRAMS
- 100 ml aviečių sulčių
- 30 ml balto balzaminio acto
- 30 g cukraus
- 2 g agar-agar miltelių
Kiek:1Sudėtingumas: lengva
1. Pagaminkite aviečių ikrus. Visus produktus sudėkite į puodą ir pavirkite 3 minutes. Gautą masę lašinkite į indą su aliejumi (geriausia – pipete). Gautus ikrus perkoškite per sietelį ir jau galite juos naudoti.
2. Išvirkite kompotą. Visus ingredientus sudėkite į puodą ir virkite apie 10 minučių. Kompotą palikite atvėsti su vaisiais viduje ir tada nukoškite. Į atvėsintą kompotą sudėkite aviečių ikrus.