Ingredientai
- 800 g brandintos jautienos nugarinės
- Baravykų
- Cukinijų
- Pastarnokų
- Bulvių
- Svogūnų
- Mairūno, čiobrelių
- Druskos, pipirų
Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva
1. Jautienos kepsnius kepkite griliuje arba ant laužo, naudodami groteles. Iškepę iki norimo paruošimo būdo ir leiskite mėsai pailsėti 5-6 minutes nuėmę nuo ugnies.
2. Baravykus pakepinkite svieste su svogūnu, mairūnu, čiobreliais. Galite įdėti skiltelę česnako.
3. Paruoškite daržoves. Cukinijas pakepkite svieste 4-5 minutes pagardinę druska ir pipirais, kad jų vidus liktų traškus. Pastarnoką kepkite 10-12 minučių.
4. Jaunas mažas bulvytes išvirkite ir pakepkite svieste kartu su kitomis daržovėmis, kad gražiai apskrustų.
5. Mėsą su baravykais ir daržovėmis patiekite lėkštėje. Pagardinkite druska ir pipirais.