LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Jevgenij Volkov

Jevgenij Volkov
Jevgenij Volkov, restorano „Apvalaus stalo klubas“ šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Ramumas
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Ryto kavą, gerą jautienos arba antienos kepsnį ir kelionė iš Trakų į namus
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Laisvalaikiu
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau tuščia, nes visada dar galima ko nors pripildyti
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Mano šeima, internetas ir knygos

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Atvažiavus namo pavalgyti ar prigulus ant sofos pažiūrėti, kas darosi pasaulyje
Tavo gyvenimo receptas?
Nepasiduoti, nes rytojus bus geresnis

Ingredientai UPĖTAKIUI 320 g upėtakio file 40 g druskos 400 ml vandens Kiškio kopūstų   OŽKOS SŪRIUI 80 g ožkos sūrio 10 ml citrinos sulčių   KIAUŠINIO KREMUI 6 kiaušinio …

Ingredientai 320 g ėrienos šonkaulių 280 g ėriuko kumpio Panko džiūvėsėlių Petražolių 100 g šparagų     PADAŽUI 1 kg jautienos kaulų 1-2 dideli svogūnai 1-2 morkos Saliero gumbo Pomidorų …

Ingredientai 100 g šaltalankių 200 g cukraus Karšto arba gazuoto vandens     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Cukrų virkite su šaltalankiais, kol visiškai suvirs, tada nukoškite, kad liktų vientisa sirupo …

Ingredientai 4 bananų 80 g šokolado 60 g lazdyno riešutų     KARAMELEI 100 g cukraus 50 ml vandens 20 g sviesto Žiupsnelis druskos   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Bananą …

Jei reikėtų išrinkti šventę, kur susirenka didžiausias būrys draugų, turbūt be abejonės tai būtų vestuvės. Todėl šis #36 mano projekto kartas skirtas vestuvių vakaro įkvėpimui. Nuo vietos iki dekoro, nuo …

Atgal