LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Gabrielius Zajac

Gabrielius Zajac
Gabrielius Zajac, „Restoranas 4“ virtuvės šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Užsispyrimas
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Ilgą miegą, jūrą ir fotoaparatą
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Pozityvumu
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Vanduo iš stiklinės man dažniausiai liejasi per kraštus
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Draugė Vesta

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Bėgiojimas
Tavo gyvenimo receptas?
Kad ir kaip sunku, daryk, kol pavyks

Apie maisto fotosesiją samanotame pajūrio miške svajojau jau seniai. Žaluma, samanoti kelmai, pavasariškas bundantis miškas – visa tai ir padiktavo #20 karto fotosesijos idėją. Kartu su Gabrieliumi, Palangos „Restoranas 4” …

Ingredientai 100 g šviežio upėtakio file 150 g burokėlių Juodos duonos Žiupsnio špinatų lapelių   SŪDYMUI 550 ml vandens 75 g druskos 55 g cukraus     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. …

Ingredientai 600 g jautienos išpjovos Aliejaus kepimui Šviežio rozmarino Pora skiltelių česnako Žiupsnis kavos pupelių Žiupsnis petražolių 1 valgomasis šaukštas sviesto 600 g mažų bulvyčių   SŪDYMUI 1 valgomasis šaukštas …

Ingredientai 1 espresso 40 ml romo 40 ml kavos likerio Ledukų   Kiek:1 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Visus ingredientus stipriai suplakite kokteilių plaktuve – kol plaktuvas taps toks šaltas, kad bus sunku …

Ingredientai 4 kiaušinių tryniai 50 g cukraus 40 ml sauso raudono vyno Mėgstamų uogų Sausainių trupinių     Kiek:1 žmonėmsSudėtingumas:lengva 1. Pasiruoškite garų vonelę – užvirinkite vidutinio dydžio puodą su …

Atgal