LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Andrius Kubilius

Andrius Kubilius
Andrius Kubilius, „Sapiegos bistro“ šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Ramybė
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Dviratį, aitvarus ir vaikus
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Ta pačia ramybe
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Man stiklinė dar nepribėgusi
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Iš aplinkos ir noro tobulėti, nesustoti ir atverti naujus horizontus

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Miegas
Tavo gyvenimo receptas?
Pirmas niekad neseka iš paskos

Ingredientai 400 g upėtakio filė 30 g šalotinių svogūnų 50 g agurkų 10 ml žaliosios citrinos sulčių Alyvuogių aliejaus Druskos, pipirų Prieskoninių žolelių (krapų, kalendros)     Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva …

Ingredientai 800 g brandintos jautienos nugarinės Baravykų Cukinijų Pastarnokų Bulvių Svogūnų Mairūno, čiobrelių Druskos, pipirų   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Jautienos kepsnius kepkite griliuje arba ant laužo, naudodami groteles. Iškepę …

Ingredientai Aviečių lapų Šaltalankių Mėlynių Aviečių   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Iš ingredientų išvirkite arbatą – užkaiskite vandenį ir sudėkite ingredientus 2-3 minutėms, kad prisitrauktų.

Ingredientai 2 persikai 2 kriaušės 2 slyvos 100 mėlynojo pelėsinio sūrio 200 g sausainių 50-60 g sviesto 20 g cukraus Šviežios uogos   Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva 1. Persikus, kriaušes ir …

Naujas mano kartas gaudant paskutines šiltas dienas gamtoje. Šį kartą – su skautu nuo 10-ies, šefu Andriumi Kubiliumi ir gardžiais itin lengvai paruošiamais patiekalais, kurie leis pakeisti įprastą meniu gamtoje. …

Atgal