LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Jonas Jonušas

Jonas Jonušas
Restorano „Untold Grill Stories“ idėjinis vadovas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Naudoju patirtis ir žinias, kurias esu sukaupęs ir vis kaupiu toliau
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Kava ryte, saulė, mylimo žmogaus dėmesys, kad ir paprasčiausias skambutis
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Naujais dalykais, potyriais, įspūdžiais
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Pusiau pilna. Reikia pripilti
Kas yra Tavo gyvenimo sous-chef?
Šiuo metu vienas man artimas žmogus

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Šokiai. Šiuo metu house, bet norėčiau šokti daugiau, pvz. salsa
Tavo gyvenimo receptas?
Let it all go, see what stays

Vieni apie laisvę kuria filmus, kiti dainas, treti – skulptūras. Mano duoklė Vasario 16-ajai – fotosesija įkvėpimui „Pagaminta Lietuvoje”. Joje daugybė lietuviškų akcentų – nuo maisto iki lėkštės, nuo mažiausio …

Gardžios spalvos ir salsvo skonio moliūgo sriuba patiks ir dideliems, ir mažiems. Ją pagardinti galėsite tarškia kepta šonine ir netikėtu ingredientu – klevų sirupu. Ingredientai 1 vidutinio dydžio moliūgas Vištienos …

Upėtakiui, ar kepsite jį lauže, ar orkaitėje, puikaus skonio ir aromato suteiks čiobrelio ir kadagio šakelės. Ingredientai 2-4 šviežių upėtakių (priklausomai nuo dydžio) 4 didesnių bulvių Truputį sviesto arba aliejaus …

Atsimenate keptus obuolius iš vaikystės? Virtuvės šefas siūlo juos pagardinti senovišku bajorišku saldžiu krienų padažu, kuris tikrai privers nustebti ir aiktelėti, kokių įdomių skonių galima gauti su, atrodytų, paprasčiausiais ingredientais. …

Rūgščiai saldus vitaminų kupinas lietuviškas gėrimas, kurį galite skanauti ir karštą, ir šaltą. Ingredientai Šaldytų svarainių Medaus arba cukraus Vandens     Kiek:1 žmoguiSudėtingumas:lengva 1. Sutrinkite šaldytus svarainius, įdėkite medaus. …

Atgal