LT | Change Language: ENG
Visi virtuvės šefo receptai

Edgaras Rutkauskas

Edgaras Rutkauskas
Edgaras Rutkauskas, restorano DIA virtuvės šefas

5+2 klausimai:
Įrankis, kurį dažniausiai naudoji gyvenime?
Užsispyrimas
Ką įrašytum į savo idealios dienos meniu?
Laisvalaikį su šeima ir ramybę
Kokiu prieskoniu pagardintum savo kasdienybę?
Dar daugiau iššūkių
Ar stiklinė Tau dažniau būna pusiau pilna ar pusiau tuščia?
Esu optimistas, tad pusiau pilna
Kas yra tavo gyvenimo sous-chef?
Mano šeima ir vaikai, vaikų žaislai

Geriausias desertas po sunkios dienos?
Ramus miegas
Tavo gyvenimo receptas?
Tu gali!

Kauno restoranas DIA buvo vienas iš tų, kurie patys susidaro mane ir pasisiūlė dalyvauti projekte. Su didžiuliu entuziazmu ir noru nufotografuoti maistą kažkaip kitaip, neįprastai. Taip gimė mano ir šefo …

Lengvos ir greitai paruošiamos salotos, kuriose suderinsite vasariškus skonius. Ingredientai Įvairių mėgstamų salotų lapų 4 ridikėlių 8 vyšninių pomidorų 2 figų 4 saujų šilauogių 8 plonų juostelių brandintos jautienos dolce …

Žuvis tešloje, kurią galėsite pagardinti ne tradicinėmis bulvytėmis, o naujų skonių ryžių ir tapijokų traškučiais. Ingredientai 600 g jūrų liežuvio ar kitos patinkančios žuvies 40 g cukrinių žirnių anksčių   …

Kokteilis, kurį reikės pradėti ruošti iš anksto, tačiau tokiu paruošimo būdu tikrai nustebinsite draugus. Ingredientai 40 ml džino, prisotinto burokėlių ir citrinų skonių Toniko „Thomas Henry“ Žiupsnelio druskos Rozmarino šakelės …

Naujas ir neįprastas vaflių receptas, puikiai tiksiantis ir veganams. Ingredientai Vafliams 200 g tarkuoto saliero gumbo 100 g kukurūzų miltų Žiupsnelis druskos 20 ml augalinio aliejaus 40 g cukraus 100 …

Atgal