LT | Change Language: ENG

Tuno kapotinis su obuolių žele

Tuno kapotinis su obuolių žele

Ingredientai

TUNUI
  • 120 g tuno file
  • Druskos, pipirų
  • Alyvuogių aliejaus
  • 1 mažas agurkas
  • 40 g lašišų ikrų
    1.  

 

OBUOLIŲ ŽELEI
  • 3 vidutinio dydžio obuoliai
  • 3 g agar-agar miltelių

 

WASABI MAJONEZUI
  • 70 g namų gamybos majonezo
  • Wasabi pastos

 

JUODŲJŲ SERBENTŲ IKRAMS
  • 100 g juodųjų serbentų
  • 100 ml vandens
  • 3 g agar-agar miltelių
  • Aliejaus

 

Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva

1. Paruoškite obuolių želė. Iš obuolių išspauskite sultis ir kartu su agar-agar milteliais supilkite į prikaistuvį, užvirkite, išmaišykite. Supilkite į lėkštes, kuriose serviruosite patiekalą, ir palikite šaldytuve.

2. Paruoškite tuną. Tuną supjaustykite smulkiais kubeliais, sudėkite lašišų ikrus, pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Agurką supjaustykite labai plonais griežinėliais.

3. Namų gamybos majonezą sumaišykite su wasabi pasta pagal skonį.

4. Pagaminkite serbentų ikrus. Į prikaistuvį sudėkite serbentus ir supilkite vandenį, virkite apie 3 minutes, tada įdėkite agar-agar miltelių, išmaišykite ir sutrinkite viską trintuvu. Gautą masę pipete lašinkite į indą su aliejumi. Gautus ikrus perkoškite per sietelį ir jau galite juos naudoti.

5. Į lėkštes su obuolių želė dėkite tuno, pagardinkite wasabi majonezu ir papuoškite serbentų ikrais, žalumynais, pjaustytomis alyvuogėmis.

Back
SHARE

Tuno kapotinis su obuolių žele