#6 Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių

#6 Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių

Kultinio ir aistras kurstančio filmo „50 tamsesnių atspalvių“ anonsas prasideda kvietimu į vakarienę. Tad šį kartą – artėjant filmo premjerai ir Valentino dienai – mano ir virtuvės šefo Daliaus Aleksiejevo interpretacija, o kokia galėtų būti tokia vakarienė? Gundanti, erotiška ir visiškai neįprasta maisto fotosesija – specialiai šiai progai.

Dar vienas, visiškai kitoks kartas su mažai apšvietimo, daug šešėlių, tamsių atspalvių ir galimybe maisto fotografiją perkelti į kitokią erdvę.

Leidomės į fantaziją, kaip meniškai parodyti ir patiekti maistą visiškai kitaip ir susieti su kultinio filmo atmosfera, detalėmis, nuotaika. Jūsų dėmesiui – keturi pikantiški kadrai ir receptai jausmingai Valentino dienos vakarienei.

Būkite sugundyti.

#6
Fotografija, idėja, stilius: Robertas Daskevičius, I4U studio
Receptai: Dalius Aleksiejevas, restoranas „Trinity”
Aksesuarai: „Undress“, „Sese“, „E&M TIES“
Muzika: SoundCloud grojaraštis

#6 karto receptai

Lašiša, kurią išvirti žemoje temperatūroje galite naudodamiesi maisto termometru arba keliais paprastais šefo patarimais. O pagardinsite ją gaiviu neįprastu garnyru iš melionio ir citrusinių vaisių. Ingredientai LAŠIŠAI 600 g lašišos …

Tradicinis jautienos tartaras, kuriam neįprasto skonio suteiks kepta bolivinė balanda , marinuoti ridikai ir wasabi majonezas. Ingredientai   TARTARUI 400 g jautienos išpjovos 20 g kornišonų (mažų marinuotų agurkų) 20 …

Šis desertas pareikalaus šiek tiek pastangų ir kantrybės, tačiau ant stalo atrodys ypač efektingai. Jei norite paprastesnio varianto, gaminkite tik pudingą ir ledus. O daugus nustebinkite lengvai pagaminamu, tačiau neįprastai …

Klasikinio burbono kokteilio interpretacija ir šefo patarimai, kaip paprastai ir teisingai jį paruošti. Ingredientai Kokteiliui 40 ml burbono 5 ml raudonojo vermuto 5 ml likerio „Luxardo Maraschino“ 3 lašai žolelių …

Back
SHARE

#6 Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių