LT | Change Language: ENG

#50 Ingredientai

Turbūt visi virtuvės šefai ir tiesiog besidomintys kulinarija žino knygą „Modernist Cuisine“, kurioje kitu kampu, tarsi perpjovus pusiau, parodoma, kaip gimsta patiekalai.

Mano idėja ir vizija šį kartą buvo kiek kitokia – parodyti iš kokių sudedamųjų dalių lėkštėje gimsta modernūs šiuolaikiški patiekalai, kaip ingredientai sugula į vieną puzzle – išbaigtą patiekalą lėkštėje. Taigi, šį jau #50 kartą, grafiškos ir „padalintos“ patiekalų nuotraukos.

O patiekalus gamino Klaipėdos restorano „Ingredientai“ virtuvės šefas Aurimas Labanauskas.

Skanaus panagrinėjimo, kas kaip ir iš ko:)

#50
Fotografija ir idėja: Robertas Daskevičius
Receptai: Aurimas Labanauskas restoranas “Ingredientai”

#50 karto receptai

Atgal
DALINTIS

#50 Ingredientai