Ingredientai
- 400 g oto filė
- 30 g sviesto
- Žiupsnelis druskos ir pipirų
- 3 vidutinio dydžio bulvių
- 100 g grietinės
- 50 g pankolio
- Įvairūs daigai (papuošimui)
Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva
1. Supjaustykite oto filė į 4 dalis, pagardinkite prieskoniais, į įkaitintą keptuvę įdėkite sviesto ir kepkite kelias minutes.
2. Bulves iškepkite pelenuose (jei neturite galimybės, galite išvirti), supjaustykite mažais kubeliais. Į keptuvę sudėkite sviestą, bulves, grietiną ir pakaitinkite apie 3 minutes, pagardinkite druska ir pipirais.
3. Pankolį supjaustykite plonais griežinėliais ir kelias minutes pakepkite keptuvėje.
4. Į lėkštę dėkite oto, bulvių, pankolio, papuoškite įvairiais daigais.