Oto filė su bulvėmis

Oto filė su bulvėmis

Ingredientai

  • 400 g oto filė
  • 30 g sviesto
  • Žiupsnelis druskos ir pipirų
  • 3 vidutinio dydžio bulvių
  • 100 g grietinės
  • 50 g pankolio
  • Įvairūs daigai (papuošimui)
    1.  

 

Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva

1. Supjaustykite oto filė į 4 dalis, pagardinkite prieskoniais, į įkaitintą keptuvę įdėkite sviesto ir kepkite kelias minutes.

2. Bulves iškepkite pelenuose (jei neturite galimybės, galite išvirti), supjaustykite mažais kubeliais. Į keptuvę sudėkite sviestą, bulves, grietiną ir pakaitinkite apie 3 minutes, pagardinkite druska ir pipirais.

3. Pankolį supjaustykite plonais griežinėliais ir kelias minutes pakepkite keptuvėje.

4. Į lėkštę dėkite oto, bulvių, pankolio, papuoškite įvairiais daigais.

Back
SHARE

Oto filė su bulvėmis