LT | Change Language: ENG

Sūrio desertas

Ingredientai

  • 3 kiaušinių tryniai
  • 120 g grietinėlės
  • 50 g cukraus pudros
  • 5 g želatinos
  • 100 g maskarponės
  • 3 g vanilinio cukraus
  • Mėgstamų nesaldžių uogų
  • Įvairių daigų
  • Riešutų
    1.  

 

Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva

1. Išbrinkinkite želatiną su trupučiu vandens. Trynius su cukrumi išplakite iki purumo. Išplakite grietinėlę. Į trynių masę sudėkite maskarponę, gerai išplakite, supilkite ištirpintą želatiną ir lengvai įmaišykite plaktą grietinėlę.

2. Dėkite kremą į dubenėlį ar taurę, palikite trumpam šaldytuve, kad sustingtų, pagardinkite mėgstamomis uogomis, riešutais, įvairiais daigais, pabarstykite vaniliniu cukrumi.

Atgal
DALINTIS

Sūrio desertas