Dar vienas mano šventiškas kartas artėjant didžiausioms žiemos ir visų metų šventėms – skanių itališkų Kalėdų idėjos su Orinta Charčenkaite, restorano „Lauro lapas“ šefe.
O fotosesijai šį kartą pasirinkau audinius – tai, ką maisto fotografijai naudoju gana retai, bet buvo smagu paeksperimentuoti su raštais ir spalvomis. Taigi, dalinuosi šventinio stilingo stalo nuotraukomis ir dar vienais puikiais receptais.
Gero pasiruošimo šventėms!
#48
Fotografija ir idėja: Robertas Daskevičius
Receptai: Orinta Charčenskaitė, restoranas „Lauro lapas“
#48 karto receptai
Ravioliai su grybais
Ingredientai RAVIOLIŲ TEŠLAI 200 g miltų 220 g kiaušinio trynių Šlakelis alyvuogių aliejaus Žiupsnelis druskos RAVIOLIŲ ĮDARUI Apie 400 g bet kokių mėgstamų grybų Svogūno Kieto sūrio Petražolių Kiaušinio …
Aštuonkojis su krevetėmis
Ingredientai Didesnio aštuonkojo 50-100 ml raudono ar balto vyno acto JUODIEMS RAVIOLIAMS 100 g miltų 110 g kiaušinio trynių Šlakelis alyvuogių aliejaus Žiupsnelis druskos Valgomojo šaukšto sepijos rašalo 200 …
Šaltalankių arbata
Ingredientai 100 ml vandens 100 g cukraus 200 g šaltalankio uogų Kiek:1Sudėtingumas: lengva 1. Į puodą supilkite vandenį, cukrų ir šaltalankius ir užvirinkite. Sutrinkite trintuvu (bet kad liktų …
Balto šokolado desertas
Ingredientai PYRAGUI 250 g kiaušinių baltymų Žiupsnelis druskos 125 g kiaušinių trynių 125 g cukraus 250 g balto šokolado 250 g sviesto MORENGAMS 100 g baltymų 80 g cukraus …