#44
Belaukiant švenčių

#44
Belaukiant švenčių

Kai ima snigti, visada nejučiomis pradeda kvepėti Kalėdomis. Toks – kvepiantis sniegu ir Kalėdų laukimu – ir šis, #44 mano kartas su Kauno restorano „Ieti“ virtuvės šefe Inga Turminiene.

Šiai fotosesijai pasirinkau baltą spalvą – bet ne įprastą baltą foną, o įvairias grafiškas baltas linijas, kurios dabar taip dera su gamta. Ingos patiekalai – puikiai tinkantys ir laukiant švenčių, ir pačioms šventėms – ko vertas vien desertas, kurį dėl po ledu plaukiojančių žuvyčių turbūt labiausiai įvertins mažieji smaližiai, ir karštas šokoladas su eglute!

Tegul būna gardu ir saldu!

#44
Fotografija ir idėja: Robertas Daskevičius
Receptai: Inga Turminienė restoranas „Ieti“

#44 karto receptai

Ingredientai UPĖTAKIUI 300 g upėtakio file 100 g druskos 40 g cukraus 300 g tarkuoto mėlyno kopūsto 50 g degtinės     SALDŽIŲJŲ BULVIŲ KREMUI 300 g saldžiųjų bulvių 100 …

Ingredientai 4 vnt. anties krūtinėlių 2 mėlynųjų svogūnų 4-6 vnt mėlynųjų bulvių     RAUDONO VYNO SIRUPUI 300 g sauso raudono vyno 150 g cukraus 20 g balzaminio acto   …

Ingredientai KARŠTAM ŠOKOLADUI 1 l grietinėlės 200 g juodo šokolado Baziliko (šviežio arba džiovinto) 4 vnt. mėgstamų sausainių   BALTO ŠOKOLADO PUTĖSIAMS 1 l grietinėlės 150 g balto šokolado 30 …

Ingredientai PANNA COTTA 150 ml pieno 150 ml 30 proc. riebumo grietinėlės 80 g balto šokolado 35 g cukraus 3 mandarinų žievelė 23 g birios želatinos   MANDARINŲ LAŠAMS 200 …

Back
SHARE

#44
Belaukiant švenčių