LT | Change Language: ENG

#43
Deconstructed

Virtuvės šefų patiekalai dažnai primena meno kūrinius lėkštėse – tokius gavus baugu net pradėti valgyti, nes nesinori sugadinto to, ką šefas kruopščiai sudėliojo ir supjaustė. Taip, juk pirmiausia, ką darome, ruošdami patiekalą, tai pjaustome produktus. O jeigu viskas būtų atvirkščiai? Taip šio karto idėja „dekonstruoti“ patiekalus ir „supjaustyti“ lėkštes su maistu kilo bežiūrint į šiuo metu madingų ir trendy koliažų nuotraukas. Pagalvojau, kodėl gi tokios technikos nepritaikius maisto fotografijai. Taigi, dar vienas maisto fotografavimo būdas – check!

O patiekalus šiam kartui ruošė Kauno restorano „Monte Pacis“ šefas Rokas Vasiliauskas. Juos gaminti nuo A iki Z veikiausiai išdrįs tik jau gerokai pažengę virtuvėje, tačiau naudingų idėjų, kaip paįvairinti savo meniu ir kokių įdomesnių skonių ar formų pasiūlyti svečiams, ras kiekvienas.

Skanios peržiūros!

#43
Fotografija ir idėja: Robertas Daskevičius
Receptai: Rokas Vasiliauskas „Monte Pacis“

#43 karto receptai

Atgal
DALINTIS

#43
Deconstructed