LT | Change Language: ENG

Močiutės uogų kompotas

Ingredientai

  • 150 g obuolių
  • 50 g geltonųjų serbentų
  • 50 g raudonųjų serbentų
  • 100 g cukraus
  • 10 g mėtų
    1.  

 

AVIEČIŲ IKRAMS
  • 100 ml aviečių sulčių
  • 30 ml balto balzaminio acto
  • 30 g cukraus
  • 2 g agar-agar miltelių

 

Kiek:1Sudėtingumas: lengva

1. Pagaminkite aviečių ikrus. Visus produktus sudėkite į puodą ir pavirkite 3 minutes. Gautą masę lašinkite į indą su aliejumi (geriausia – pipete). Gautus ikrus perkoškite per sietelį ir jau galite juos naudoti.

2. Išvirkite kompotą. Visus ingredientus sudėkite į puodą ir virkite apie 10 minučių. Kompotą palikite atvėsti su vaisiais viduje ir tada nukoškite. Į atvėsintą kompotą sudėkite aviečių ikrus.

Atgal
DALINTIS

Močiutės uogų kompotas