O kaip atrodytų mūsų maistas ar virtuvės, jei staiga imtų ir užslinktų ledynas ir viskas pasidengtų ledu? Tokia tema šį kartą pafantazavome su restorano „Health“ šefu Vytautu Pupeliu ir „Ledo meistrų“ guru Pauliumi Orlovu ir sušaldėme ne šiaip produktus ar atskirus ingredientus, o visus paruoštus patiekalus.
Procesas buvo labai sudėtingas ir ilgas, tad turbūt šis kartas yra bene ilgiausiai užtrukęs iš visų mano lig šiol fotografuotų. Kaip atrodo maistas lede – žvilgtelėkite į nuotraukų galeriją, o jei norėsite pasigaminti namie (paprastai, be ledo:) ) – visus receptus rasite čia, „52 kartų“ puslapyje.
#38
Idėja ir fotografija: Robertas Daskevičius
Receptai: Vytautas Pupelis restoranas “Health”
Maistas lede: “Ledo meistrai”
#38 karto receptai
Rūkyto šamo salotos
Ingredientai SALOTOMS 400 g rūkyto šamo Kelių rožinių burokėlių Kelių geltonų burokėlių 1-2 geltonų morkų Saujos šparaginių pupelių Keleto agurkų Sauja špinatų ir burokėlių lapelių Žirnių daigų SEPIJŲ RAŠALO …
Anties krūtinėlė su vaisių džemu
Ingredientai 4 anties krūtinėlės 400 g virtos bolivinės balandos 100 ml burokėlių sulčių Kelios didesnės morkos Vanilės ankšties Lapinio kale kopūsto Druskos, pipirų VAISIŲ DŽEMUI 50 g džiovintų obuolių …
Žaliasis kokteilis
Ingredientai 70 g žaliųjų žirnelių 30 g špinatų 80 g lapinio (kale) kopūsto 20 g kanapių sėklų 5 g imbiero 50 ml beržų sulos Kiek:1 žmoguiSudėtingumas: lengva 1. Visus …
Šokolado desertas su aviečių padažu
Ingredientai ŠOKOLADO PYRAGUI 200 g nesaldinto šokolado (70 proc. kakavos) 1 valgomasis šaukštas nesaldintos kakavos pudros 1 arbatinis šaukštelis sodos 200 g datulių 3 dideli kiaušiniai 50 ml kokoso aliejaus …