LT | Change Language: ENG

Jautiena griliuje dalinimuisi

Ingredientai

  • 400 g jautienos nugarinės
  • Alyvuogių aliejaus
  • Čiobrelio
  • Rozmarino

 

PAGARDAI
  • Sauja jūros druskos
  • Sauja pipirų
  • 2-3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • Sauja pakepintų traiškytų lazdyno riešutų

 

Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva

1. Jautieną prieš kepant pamarinuokite su alyvuogių aliejumi, čiobreliu, rozmarinu. Dėkite kepti į keramikinę kepsninę „Big Green Egg“ ant grotelių (200°C) ir nuolat tepkite aliejumi, kuriame marinavote mėsą. Kepkite apie 12 minučių arba iki norimo iškepimo lygio. Iškepę palikite pailsėti apie 5 minutes, supjaustykite.

2. Greta mėsos gabalėlių patiekite pagardus – druską, pipirus, sojos padažą, lazdyno riešutus. Ragaukite su kiekvienu pagardu atskirai ar keliais kartu. Galiausiai, paragaukite su visais pagardais.

Patarimas: Šis patiekalas skirtas dalintis, keptą mėsą draugų kompanija gali ragauti su vis skirtingais pagardais, juos maišyti ir derinti, galiausiai paragauti su visais ir po to aptarti, kaip kam labiausiai patiko.

Atgal
DALINTIS

Jautiena griliuje dalinimuisi