Bloody mary su rūkytais pomidorais

Bloody mary su rūkytais pomidorais

Ingredientai

  • 0,5 kg vyšninių pomidorų
  • Prieskoninių žolelių
  • Česnako
  • Alyvuogių aliejaus
  • 80 ml degtinės
  • 4 juostelės šaltai rūkytos šoninės

 

Kiek:1 žmoguiSudėtingumas: lengva

1. Pirmiausia paruoškite pomidorus. Pamarinuokite juos mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis, česnaku, alyvuogių aliejumi. Pomidorus rūkykite keramikinėje kepsninėje „Big Green Egg” ant sudrėkintos medinės lentelės apie 120°C apie valandą – pusantros.

2. Rūkytus dar šiltus pomidorus sutrinkite ir nukoškite. Atvėsinkite.

3. Į 100 ml pomidorų sulčių įpilkite 20 ml degtinės. Pagardinkite juostele skrudintos šoninės (ją irgi pakepkite griliuje).

Back
SHARE

Bloody mary su rūkytais pomidorais