LT | Change Language: ENG

Brioche bandelių desertas

Ingredientai

  • 4 riekelės prancūziškų brioche bandelių
  • 200 ml riebios grietinėlės
  • 100 ml pieno
  • 2 kiaušinio tryniai
  • Valgomojo šaukto cukraus
  • Vanilės ankšties arba vanilinio cukraus
  • 10-15 g sviesto
  • Žiupsnio rudojo cukraus
  • Mėgstamų citrusinių vaisių
    1.  

 

Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva

1. Kiaušinio trynius, grietinėlę, pieną, cukrų ir vanilę suplakite ir į šį plakinį pusvalandžiui pamerkite brioche bandelių riekeles.

2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pabarstykite rudu cukrumi ir leiskite cukrui šiek tiek karamelizuotis. Tada sudėkite brioche riekeles ir apkepkite iš abejų pusių ant vidutinės ugnies.

3. Patiekite su citrusinių vaisių skiltelėmis. Galite pridėti ir mėgstamų ledų ar plaktos grietinėlės.

Mirkymui tiks tik prancūziškos sviestinės brioche bandelės, jų galima įsigyti šaldytų ir išsikepti. Jei tiek laiko mirkysite įprastą baltą duoną ar batoną, jis ištiš.
Atgal
DALINTIS

Brioche bandelių desertas