LT | Change Language: ENG

Keptas bananas su šokoladu ir karamele

Ingredientai

  • 4 bananų
  • 80 g šokolado
  • 60 g lazdyno riešutų
    1.  

 

KARAMELEI
  • 100 g cukraus
  • 50 ml vandens
  • 20 g sviesto
  • Žiupsnelis druskos

 

Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva

1. Bananą su žieve kepkite keramikinėje kepsninėje „Big Green Egg“, kol visiškai suminkštėja.

2. Pagaminkite karamelę. Cukrų išlydykite puode, supilkite vandenį. Išmaišykite, dėkite sviestą ir druską ir dar pakaitinkite, kol gausite karamelę.

3. Keptą bananą patiekite su karamele, kepintais lazdynų riešutais, patrupintu šokoladu.

Atgal
DALINTIS

Keptas bananas su šokoladu ir karamele