LT | Change Language: ENG

Jautienos kepsnys su grybais

Ingredientai

  • 800 g brandintos jautienos nugarinės
  • Baravykų
  • Cukinijų
  • Pastarnokų
  • Bulvių
  • Svogūnų
  • Mairūno, čiobrelių
  • Druskos, pipirų

 

Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva

1. Jautienos kepsnius kepkite griliuje arba ant laužo, naudodami groteles. Iškepę iki norimo paruošimo būdo ir leiskite mėsai pailsėti 5-6 minutes nuėmę nuo ugnies.

2. Baravykus pakepinkite svieste su svogūnu, mairūnu, čiobreliais. Galite įdėti skiltelę česnako.

3. Paruoškite daržoves. Cukinijas pakepkite svieste 4-5 minutes pagardinę druska ir pipirais, kad jų vidus liktų traškus. Pastarnoką kepkite 10-12 minučių.

4. Jaunas mažas bulvytes išvirkite ir pakepkite svieste kartu su kitomis daržovėmis, kad gražiai apskrustų.

5. Mėsą su baravykais ir daržovėmis patiekite lėkštėje. Pagardinkite druska ir pipirais.

Atgal
DALINTIS

Jautienos kepsnys su grybais