Burokėlių, arbūzo ir fetos salotos

Burokėlių, arbūzo ir fetos salotos

Ingredientai

  • 12 vnt. mažų raudonų ir geltonų burokėlių (virtų)
  • Jūros druskos
  • „Cabernet Sauvignon“ acto
  • „Chardonnay“ acto
  • Alyvuogių aliejaus
  • 400 g arbūzo
  • 200 g fetos sūrio
  • 40 g moliūgo sėklų
  • 40 g kedro riešutų
  • Mėgstamų žalumynų

 

Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva

1. Raudonus burokėlius užmarinuokite su „Cabernet Sauvignon“ actu, jūros druska ir alyvuogių aliejumi. Geltonuosius burokėlius užmarinuokite su „Chardonnay“ actu, jūros druska ir alyvuogių aliejumi. Burokėlius marinate palaikykite 3-4 valandas ir supjaustykite plonomis riekelėmis.

2. Arbūzą supjaustykite kubeliais, išimkite sėklas.

3. Burokėlius ir arbūzus dėkite į lėkštę, ant viršaus dėkite fetos sūrio, berkite kepintų moliūgo sėklų ir kedro riešutų. Pagardinkite alyvuogių aliejumi ir mėgstamais žalumynais.

Back
SHARE

Burokėlių, arbūzo ir fetos salotos