APIE PROJEKTĄ

APIE PROJEKTĄ


„52 kartai“ skirti visiems gero maisto mylėtojams, norintiems paganyti akis į estetiškas maisto fotografijas, mėgstantiems ilgus vakarus su draugais ir ieškantiems naujų skonių, atradimų, įkvėpimo ar tiesiog tinkamos priežasties pakviesti būrį draugų į svečius.

Projektas apie gerą maistą ir tikrą draugystę.
— 52 KARTAI
Mažiau pažadų, daugiau progų.
Kai vis labiau skubame ir bėgame, vis dažniau „pachatiname“ „Facebook’e“ ir rečiau matomės gyvai, norėčiau, kad projektas „52 kartai“ taptų ta priežastimi, dėl kurios pakelsite telefono ragelį ir pakviesite seniai nematytus draugus savaitgalio vakarienei.
Kodėl „52 kartai“? Metuose yra lygiai tiek savaičių, vadinasi, ir savaitgalių. Taigi, lygiai tiek galimybių ir progų pabūti kartu pačiais mylimiausias, pačiais brangiausiais – su savo draugais.

Mažiau rūpesčių, daugiau skonių
O kai kvieti draugus į namus, norisi juos pavaišinti kažkuo tokiu – neįprastu, dar neragautu, ką galbūt galėtumėte gaminti kartu ar kuo galėtumėt nustebinti. Nes maistas vienija ir jungia. Dalindamiesi, kartu jį ruošdami ir ragaudami esame čia ir dabar.
Todėl „52 kartai“ siūlo po tobulą receptų derinį – nuo užkandžio iki deserto – kiekvienam savaitgaliui.  Kiekvieną savaitę – naujas virtuvės šefas ir jo paprastai paruošiami receptai jūsų savaitgalio vakarienei su draugais.
Mano, kaip fotografo ir projekto autoriaus noras – nufotografuoti šį maistą taip, kad pirmiausia norėtumėte jį suvalgyti akimis. Kaskart kitaip, kaskart su nauja idėja ir polėkiu. Nes maisto fotografija yra mano aistra.

Mažiau kasdienybės, daugiau nuotykių
Čia rasite ne tik kas savaitę naujus virtuvės virtuozų sukurtus receptus vakarienei su draugais ir vis naujas skanias maistas fotosesijas, bet ir skiltį „Įkvėpimui“. Tai mano fotosesijos apie tai, kur, kokioje beprotiškoje vietoje, galėtų vykti jūsų su draugais vakarienė. Fotosesijos, kurios pasakos apie tą nepakartojamą jausmą, kai esi kartu su draugais, kai įgyvendini svajonę, kai atsiduri ten, kur visada norėjai būti.

Sekite mus:
Instagram: 52times
Facebook: 52kartai
SoundCloud: 52kartai

Robertas Daskevičius

ROBERTAS DASKEVIČIUS

Projekto autorius

Susisiekite su manimi:
+370 659 97645

Back
SHARE

APIE PROJEKTĄ