LT | Change Language: ENG

KARALIŠKO TRIMITO UŽKANDIS

Ingredientai

  • 2 vnt. karališko trimito (eringi) grybų
  • 1 vnt. mažųjų romėniškų salotų
  • 8 vnt. vyšninių pomidorų
  • Įvairių salotų, žalumynų
  • Balzaminio acto
  • Alyvuogių aliejaus
  • Žemuogių
    1.  

 

Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva

1. Grybus supjaustykite centimetro pločio juostelėmis išilgai. Supjaustytus įpjaukite rombais, kad greičiau keptų. Pabarstykite druska, pipirais ir kepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi.

2. Salotų gūžę padalinkite į keturias dalis ir pakepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi, pabarstę druska ir pipirais, kol gražiai pagels. Neperkepkite, kad nesukristų. Toje pačioje keptuvėje pakepkite ir vyšninius pomidorus.

3. Į lėkštę dėkite po kelis kepto grybo gabalėlius, po vieną salotos ketvirtį, du vyšninius pomidorus, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu, papuoškite mėgstamais žalumynais ir mažais salotų lapeliais. Galite užberti kelias žemuoges.

Atgal
DALINTIS

KARALIŠKO TRIMITO UŽKANDIS