LT | Change Language: ENG

FIGŲ PYRAGAS

Ingredientai

  • 200 g sluoksniuotos tešlos
  • 10 vnt. šviežių figų
  • Cukraus pudros
  • Malto cinamono

 

PADAŽUI
  • 100 ml porto vyno
  • 3 valgomųjų šaukštų agavų sirupo
  • 50 g serbentų uogienės
    1.  

 

Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva

1. Iškočiokite tešlą, supjaustykite figas griežinėliais ir sudėkite ant tešlos, pabarstykite cukraus pudra ir cinamonu.

2. Paruoškite padažą – visus ingredientus sumaišykite ir pakaitinkite iki virimo. Supilkite padažą ant paruošto pyrago.

3. Pyragą kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Atgal
DALINTIS

FIGŲ PYRAGAS