LT | Change Language: ENG

VARŠKĖS SŪRIS SU ŽEMUOGĖMIS

Ingredientai

  • 1 vnt. 22% riebumo varškės sūrio
  • 50 ml balto vyno
  • 6 g malto cinamono
  • 1 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 40 g medaus
  • Žemuogių, braškių

 

Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas: lengva

1. Prieskonius ir vyną pašildykite iki 65-70 ºC. Sūrį įpjaukite, dėkite į plastikinį indą su dangčiu ir užpilkite paruoštu šiltu marinatu ir palikite šaldytuve dviem parom.

2. Patiekite su trintomis žemuogėmis ar braškėmis.

Patarimas: marinuotą sūrį galite ir kepti orkaitėje aukštoje temperatūroje (apie 250-280 ºC 6 minutes), kad apskrustų.
Atgal
DALINTIS

VARŠKĖS SŪRIS SU ŽEMUOGĖMIS