LT | Change Language: ENG

BUROKĖLIŲ IR CITRINŲ GIN TONIC

Kokteilis, kurį reikės pradėti ruošti iš anksto, tačiau tokiu paruošimo būdu tikrai nustebinsite draugus.

Ingredientai

  • 40 ml džino, prisotinto burokėlių ir citrinų skonių
  • Toniko „Thomas Henry“
  • Žiupsnelio druskos
  • Rozmarino šakelės
  • Ledukų
  • Burokėlio
  • Citrinos
    1.  

 

Kiek:1 žmoguiSudėtingumas:Vidutiniška

1. Prieš pradedant gaminti kokteilį, džiną, kartu su su supjaustytais burokėliais ir citrina, 12 valandų laikykite specialiame „Cold Brew Infuser“ prietaise (jis naudojamas kavai ar arbatai ruošti). Tokiu būdu džinas nusidažys ryškiai raudona spalva ir bus prisotintas burokėlių bei citrinos skonių ir aromatų.

2. Taurės kraštus apvoliokite stambia druska. Į taurę įdėkite ledukų, įpilkite toniko. Tada supilkite gautą džiną ir papuoškite pjaustytu burokėliu, citrinos žievele ir rozmarinu.

Atgal
DALINTIS

BUROKĖLIŲ IR CITRINŲ GIN TONIC