LT | Change Language: ENG

ITALIŠKAS KREMAS SU UOGOMIS

Ingredientai

  • 4 kiaušinių tryniai
  • 50 g cukraus
  • 40 ml sauso raudono vyno
  • Mėgstamų uogų
  • Sausainių trupinių
    1.  

 

Kiek:1 žmonėmsSudėtingumas:lengva

1. Pasiruoškite garų vonelę – užvirinkite vidutinio dydžio puodą su vandeniu ir palikite ant mažos ugnies, kad lengvai burbuliuotų.

2. Į karščiui atsparų indą įmuškite kiaušinio trynius ir sudėkite cukrų, plakikliu išplakite viską iki vientisos masės ir dėkite ant garų vonelės ir plakite maksimaliu pajėgumu 4 minutes. Toliau plakdami pamažu (per maždaug 3 minutes) supilkite vyną, tada kremas taps skystas. Nuimkite viską nuo garų vonelės ir apsišarvuokite kantrybe – plakite toliau, kol kremas sutirštės. Į sutirštėjusį kremą galite įpilti šlakelį laimo sulčių.

3. Kremą patiekite su mėgstamomis uogomis ir sausainių trupiniais.

Geriausia šiam receptui rinktis Marsala vyną
Atgal
DALINTIS

ITALIŠKAS KREMAS SU UOGOMIS