KEPTOS KREVETĖS

KEPTOS KREVETĖS

Ingredientai

  • 1,2 kg didesnių krevečių
  • Rapsų aliejaus
  • Žiupsnis kalendros
    1.  
       

 

MARINATUI
  • 40 g imbiero
  • 20 g česnako
  • 40 g šalotinio svogūno
  • 20 g habanero pipirų
  • 20 g čili pipirų
  • 60 g pomidorų pastos

 

Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:vidutinis

1. Marinatui skirtus ingredientus (išskyrus pomidorų pastą) supjaustykite ir apkepkite keptuvėje, baigiant kepti sudėkite pomidorų pastą. Visą mišinį sutrinkite smulkintuvu. Įpilkite rapsų aliejaus ir įdėkite pjaustytų kalendrų.

2. Krevetes gautame marinate marinuokite bent 20 minučių.

3. Marinuotas krevetes kepkite griliuje 5 minutes.

Back
SHARE

KEPTOS KREVETĖS