LT | Change Language: ENG

#16 Virtuvės aritmetika

Lig šiol savo projekte fotografavau jau pagamintus patiekalus, todėl šį kartą kilo mintis padaryti dar kitaip ir stilingai parodyti, iš ko susideda vienas ar kitas patiekalas. Todėl šiame karte daug dėmesio tenka ir ingredientams.

Be to, tokia virtuvės aritmetika labai tinka į pabaigą einant mokslo metams ir pavasarėjant: vis daugiau šviežio derliaus atsiranda turgelių ir parduotuvių lentynose, tad vis daugiau galimybių eksperimentuoti su maistu, kurti ir spręsti naujus virtuvės aritmetikos uždavinius. Ir žiūrėti, kas iš to išeis:) Virtuvės uždavinius spręsti juk vienareikšmiškai skaniau negu matematikos:)

Jūsų dėmesiui – naujas #16 kartas kartu su vištienos restorano PERI PERI šefu Tomu Klimašausku.

#16
Fotografija, idėja, stilius:Robertas Daskevičius, I4U studio
Receptai: Tomas Klimašauskas, restorano „Peri Peri” virtuvės šefas

#16 karto receptai

Atgal
DALINTIS

#16 Virtuvės aritmetika