12# Gabalėlis Meksikos

12# Gabalėlis Meksikos

Šis kartas – apie jūrą ir Meksiką. Tiks išsiilgusiems vasaros, saulės, smėlio tarp pirštų ir norintiems lengvai ir paprastai sukurti gardų vakarą draugams.

Saulėtus meksikietiškus patiekalus gamino visa neišskiriama „Sofa de Pancho“ kulinarinė komanda: Vitalis Čižauskas, Andrius Maciulevičius, Martynas Maciulevičius ir Greta Šiuparytė.

Jūsų dėmesiui – jų ketveriukės receptai ir naujausios mano jūrinės tematikos nuotraukos.

#12
Fotografija, idėja: Robertas Daskevičius, I4U studio
Receptai: restorano „Sofa de Pancho” kulinarinė komanda –
Vitalis Čižauskas, Andrius Maciulevičius, Martynas Maciulevičius, Greta Šiuparytė

#12 karto receptai

Sevičė („ceviche“) – žalios žuvies užkandis, paplitęs visame pasaulyje, kurio kertinis ingredientas – laimo sultyse pamarinuota šviežia žuvis. Šį kartą – jo interpretacija su mangų salsa. Ingredientai ŽUVIES SEVIČEI 400 …

Ypač lengvai paruošiamas patiekalas, kurį smagu gaminti ir ragauti kartu su draugais. Ingredientai 8 krevečių 4 takos paplotėlių         PICO DE GALLO SALSAI 2 pomidorų Pusės jalapeno …

Klasikinis meksikietiškas kokteilis visam pietietiškam vakarėlio deriniui užbaigti. Ingredientai 40 ml tekilos 25 ml laimo sulčių 15-20 ml agavės sirupo Ledukų Druskos             Kiek:4 žmonėmsSudėtingumas:lengva …

Čiūros („churros“) – be galo populiarus desertas Meksikoje, kuris patiks visiems, mėgstantiems tradicinius žagarėlius ar spurgas, tačiau norintiems nustebinti draugus kažkuo kitokiu ir dar nematytu. Ingredientai 250 ml vandens 100 …

Back
SHARE

12# Gabalėlis Meksikos